zaterdag 25 mei 2013

Zomerfair........zomer????!!


Hallo allemaal,

Vandaag heb ik goed verkocht op de Zomerdair.
Maar Brrrr....... wel koud en veel wind.

Gisteren heb ik voor de markt deze potjes gepimpt.
Met een kikkerlabel en kikker snoepjes wordt het een leuk opkikkertje.


Deze met hartsnoepjes en hart label voor iemand die je lief is.
Fijn weekend verder.

Groetjes Hetty

5 opmerkingen:

 1. Ik had nochtans goed weer besteld maar ze hebben me verkeerd begrepen want het was vandaag hier in Antwerpen zonnig en droog. Je kraampje ziet er super uit, begrijp het wel dat je goed hebt verkocht.
  Groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Hetty, wat ziet je kraampje er leuk uit. Ik hoop dat je ondanks het slechte weer toch een leuke dag hebt gehad. Dat weer daar word je toch niet goed van. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kraampje Hetty, als je al je spulletjes hebt verkocht, ben je de kou weer snel vergeten,nu kan je weer heerlijk voor de volgende verkoop gaan knutselen.
  De opgepimpte potjes zijn schattig.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke spulletjes heb je gemaakt en wat een boel kaarten heb je om te verkopen. Leuk gedaan , ziet er toppie uit, zal best wel veel mensen hebben aangetrokken om eens te komen kijken en misschien ook te kopen.
  Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Hetty,
  ziet er weer heel mooi uit je kraam! Ook weer leuke spulletjes (op de foto) gezien, ook je bierverpakkingspost hieronder vind ik fantastisch...
  Ik was erg succesvol met kopen op de rommelmarkt, ik heb het in ieder geval niet koud gehad met al dat rondzeulen met alles wat ik heb gekocht hihihi. Was al lang blij dat het droog bleef in ieder geval.
  Groetjes Roelie

  BeantwoordenVerwijderen